Schoolleidersregister PO SterkStaaltje s
Schoolleidersregister PO

Sterk Staaltje Schoolleiderschap

Schoolleiders werken individueel én als beroepsgroep voortdurend aan hun ontwikkeling. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor anderen.

Het Schoolleidersregister PO stimuleert de ontwikkeling van individuele schoolleiders en van de beroepsgroep. De ontwikkeling van de beroepsgroep mag gezien worden.

Diataal BV

Iedere leerling ontwikkelt zich en kan groeien, ongeacht zijn of haar niveau. Om die ontwikkeling te volgen en de groei in beeld te brengen, biedt Diataal digitale adaptieve toetsen. Wie kiest voor de Diatoetsen wil anders omgaan met toetsen. Niet toetsen om het toetsen, maar toetsen om verder te komen!

SLO nieuw.jpg
SLO

SLO houdt zich bezig met de ontwikkeling van het curriculum in het primair, speciaal en voortgezet onderwijs in Nederland. Samen met het onderwijsveld ontwikkelen we de doelen, kaders en instrumenten waarmee scholen hun opdracht vanuit een eigen visie kunnen vervullen. We brengen praktijk, beleid, maatschappelijke ontwikkelingen en onderzoek samen en stellen onze expertise beschikbaar aan scholen, landelijke partners en de overheid.

Logo_Heutink_ICT_met_slogan.jpg
Heutink ICT

Heutink ICT, opgericht in 1998, is een ICT-totaalleverancier die het onderwijs door en door kent. Met onze visie en kennis zijn wij een gewilde gesprekspartner op elk niveau. Samen creëren we effectieve oplossingen op maat

iep-logo-groen-rgb.png
Bureau ICE

Het IEP Leerlingvolgsysteem voor jou als bestuurder

Iedere school of ieder bestuur kan kiezen uit meerdere leerlingvolgsystemen. Er is, net zoals bij de eindtoetsen, keuzevrijheid. Het IEP Leerlingvolgsysteem is daar één van, net zoals je het Cito LOVS wellicht kent.


Bovenschoolse IEP module
Je team is bezig met het ontwikkelen van leerlingen en jij houdt zicht op het overkoepelende plaatje: hoe zien de onderwijsresultaten eruit? Haal jij je opgestelde ambities? En hoe vertaal je dit naar de praktijk samen met je scholen? De Bovenschoolse IEP module ‘Analyse en kwaliteitszorg’ helpt jou daarbij. Bekijk de korte video


Tip: we hebben ook een video over het IEP LVS voor leerkrachten en IB’ers, die zie je hier.

ewise-logo-druk-cmyk.jpg
E-WISE

Alles voor de professionalisering van je team

Ga voor een teamabonnement op E-WISE en geef je leraren onbeperkt toegang tot 120 praktijkgerichte, online cursussen. Met E-WISE kiest elke leraar, afhankelijk van de kennisbehoefte en tijd die er is, welke online nascholing hij wil volgen. Het aanbod is zo ingedeeld dat alle facetten van het leraarschap in het primair onderwijs aan bod komen.

onderwijs.png
Onderwijs Maak Je Samen

Al bijna 20 jaar maken wij samen onderwijs. We zijn een inspirerende, betrokken en creatieve partner voor zowel de onderwijsprofessional als de schoolorganisatie. In de vorm van opleidingen, trainingen, procesbegeleiding, interim-management, literatuur èn lesmateriaal staat ontwikkeling centraal. Leer het zelf, door het samen te doen.

Logo Penta Nova-FC-NW_klein.jpg
Penta Nova

Penta Nova verzorgt opleidingen voor (toekomstige) leidinggevenden in het onderwijs in po, vo, mbo en hbo. In de praktijkgerichte opleidingen is er veel aandacht voor persoonlijk leiderschap, waardegericht werken en onderzoekend leren. We leiden gedreven schoolleiders op die van betekenis zijn voor de praktijk. De opleidingen worden up-to-date gehouden in samenwerking met het lectoraat Leiderschap in het onderwijs en zijn geregistreerd door Cpion, het Schoolleidersregister PO en de NVAO.