Schoolleidersregister PO

Sterk Staaltje Schoolleiderschap

Schoolleiders werken individueel én als beroepsgroep voortdurend aan hun ontwikkeling. Niet alleen voor zichzelf maar juist ook voor anderen.

Het Schoolleidersregister PO stimuleert de ontwikkeling van individuele schoolleiders en van de beroepsgroep. De ontwikkeling van de beroepsgroep mag gezien worden.

Diataal BV

Iedere leerling ontwikkelt zich en kan groeien, ongeacht zijn of haar niveau. Om die ontwikkeling te volgen en de groei in beeld te brengen, biedt Diataal digitale adaptieve toetsen. Wie kiest voor de Diatoetsen wil anders omgaan met toetsen. Niet toetsen om het toetsen, maar toetsen om verder te komen!

Link naar video

Heutink ICT

Heutink ICT, opgericht in 1998, is een ICT-totaalleverancier die het onderwijs door en door kent. Met onze visie en kennis zijn wij een gewilde gesprekspartner op elk niveau. Samen creëren we effectieve oplossingen op maat

Bureau ICE

Het IEP Leerlingvolgsysteem voor jou als bestuurder

Iedere school of ieder bestuur kan kiezen uit meerdere leerlingvolgsystemen. Er is, net zoals bij de eindtoetsen, keuzevrijheid. Het IEP Leerlingvolgsysteem is daar één van, net zoals je het Cito LOVS wellicht kent.


Bovenschoolse IEP module
Je team is bezig met het ontwikkelen van leerlingen en jij houdt zicht op het overkoepelende plaatje: hoe zien de onderwijsresultaten eruit? Haal jij je opgestelde ambities? En hoe vertaal je dit naar de praktijk samen met je scholen? De Bovenschoolse IEP module ‘Analyse en kwaliteitszorg’ helpt jou daarbij. Bekijk de korte video


Tip: we hebben ook een video over het IEP LVS voor leerkrachten en IB’ers, die zie je hier.

Onderwijs maak je samen
Volg ons via
  • Twitter
  • LinkedIn Social Icon

PO-Raad 

Aidadreef 4 

3561 GE, Utrecht 

 

030-3100933 

www.poraad.nl 

congres@poraad.nl